Τετάρτη, 27 Αυγούστου 2008

Στη Ζαχάρω τιμούν τους νεκρούς…Η αρχαίοι μας πρόγονοι έλεγαν πως είναι δείγμα και ένδειξη πολιτισμού ο τρόπος με τον οποίο τιμά ένας λαός τους νεκρούς του.

Αν είναι έτσι τα πράγματα τότε στη Ζαχάρω η δημοτική αρχή διδάσκει πολιτισμό!!!!

Προσοχή: Οι παρακάτω φωτογραφίες είναι πραγματικές και παρακαλώ να απομακρύνετε τα ανήλικα από τον υπολογιστή.


Κάνε click στην εικόνα για να μεγαλώσει

Το έκτρωμα που βλέπετε ‘Εφιλοτεχνήθη’ όπως γράφει με καμάρι, κατά την Δημαρχεία Πανταζή Χρονόπουλου!!! Ο ανδριάντας ανήκει στο Α. Κρέσπη, ο οποίος ήταν αντιδήμαρχος Ζαχάρως και έχασε τη ζωή του στις μεγάλες φωτιές του περυσινού καλοκαιριού. Το δε έργο περατώθηκε με την ευγενική δωρεά των εργαζομένων γνωστού πολυεθνικού τραπεζίκού οργανισμού, όπως γράφει η μαρμάρινη επιγραφή κάτω δεξιά.

Τα λιοντάρια που βρίσκονται αριστερά – δεξιά της προτομής είναι το σύμβολο της εν λόγω τράπεζας και όπως βλέπετε είναι πολύ διακριτικά και δεν έχουν καμία σχέση με διαφήμιση.

Κάνε click για να μεγαλώσει η εικόνα

Κανονικά θα έπρεπε η τράπεζα να πληρώνει με το μήνα την αισχρή αυτή διαφήμιση πάνω στο πτώμα του αδικοχαμένου αυτού ανθρώπου…αλλά αυτά γίνονται σε άλλους τόπους μακριά από το Far West της Ζαχάρως.

Υ.Γ.1: Σημειολογικά: Το όνομα του Δημάρχου στην προτομή είναι μεγαλύτερο από το όνομα του απεικονιζόμενου.Υ.Γ.2: Σημειολογικά: Η όλη εικόνα μοιάζει με μια διαφήμιση της τράπεζας με αφορμή το θάνατο του ηρωικού αντιδημάρχου!