Δευτέρα, 4 Αυγούστου 2008

Βρέθηκαν πολλά διαφορετικά αποτυπώματα στο γκλόμπ που σκότωσε τον Αυστραλό.


Για άλλη μια φορά η Ελλάδα εξεπλάγην!!!! Βρε γίνονται τέτοια πράγματα στη Μύκονο;;; Τι λες βρε παιδί μου;;; Και την άλλη εβδομάδα να γίνει το ίδιο, πάλι θα εκπλαγούμε!

Άλλα μέχρι εκεί – μην κάτσουμε και σκεφτούμε γιατί φτάσαμε εκεί; Ποιος φταίει; Τι συμβαίνει;

Εκείνο που έχω να επισημάνω είναι πως πάνω στο λοστό που σκότωσε τον Αυστραλό ‘υπάρχουν’ εκτός από τα δακτυλικά αποτυπώματα του φυσικού αυτουργού και τα αποτυπώματα…

- του ιδιοκτήτη του μαγαζιού που προσλαμβάνει τέτοιο προσωπικό

- του δημάρχου που ενώ ξέρει ότι είναι παράνομο όλο το κτήριο και η κατάσταση αυτών των μαγαζιών κάνει την πάπια (βέβαια όλες οι πάπιες είναι οικόσιτα πτηνά και κάποιος τις ταΐζει για να κάνουν πα-πα).

- του προϊσταμένου πολεοδομίας για τους ίδιους με το δήμαρχο λόγους.

- του Λιμενάρχη της περιοχής (τα κτίσματα που τσαλαβουτούν στη θάλασσα είναι υπό την εποπτεία τους).

- του τοπικού σερίφη – αστυνόμου που έκανε το κορόιδο και μαζί με αυτό έκανε και τεμενάδες στους ανθρώπους της νύχτας.

- των δημοσιογράφων που έκλαιγαν και οδυρώντουσαν μέχρι χθες στα κανάλια. Οι οποίο έχουν περάσει πολλές μέρες στην πλανεύτρα Μύκονο δεν είδαν τίποτα και κυρίως δεν κατάλαβαν τίποτα για να κάνουν μια αναφορά στο κανάλι ή την εφημερίδα τούς.

- των πολιτικών που ανέχονται όλα τα παραπάνω κάνοντας διακοπές στα ίδια μέρη χωρίς να ξέρουν τίποτα, να βλέπουν τίποτα.

- τέλος βρέθηκε και ένα αποτύπωμα από τον καθένα μας ξεχωριστά, για την αφασία μας, την αδράνεια μας, την υποκρισία μας και γενικά όλα αυτά που μας κάνουν να λεγόμαστε σύγχρονοι Έλληνες, νεοέλληνες ή κωλοέλληνες…το ίδιο είναι!!!!!

Αλήθεια είδατε κανέναν από τους παραπάνω να απολογείται για την όλη ιστορία;
Έκλεισε κανένα από τα παράνομα αυτά μαγαζιά;
Βρέθηκε κανείς να απολογείται για όλες τις παρανομίες και την ασυδοσία που επικρατεί στην περιοχή (και στη μισή τουριστική Ελλάδα);


Σαν όλα να έγιναν ξαφνικά και αναίτια!!!!Σαν να βρέθηκε στη μέση της ερήμου ο νταής Έλληνας με τον Αυστραλό και ξαφνικά ο πρώτος άνοιξε το κεφάλι του δεύτερου στα δύο…και μετά πάλι έρημος σαν πρώτα…χωρίς αιτίες και υπεύθυνους…έρημος….


1 σχόλια:

βλαχοκυριλές είπε...

Μία νύχτα, πριν πολλά χρόνια, βγαίνοντας από ένα κλαμπ με μία παρέα, έγινα μάρτυρας ενός συνηθισμένου, υποθέτω, επεισοδίου. Ένας μπράβος έλιωσε στο ξύλο κάποιο μεθυσμένο ο οποίος επέμενε να μπει στο κλαμπ.

Όταν τον έριξε κάτω και άρχισε να τον κλωτσάει στο κεφάλι, αντέδρασα και άρχισα να φωνάζω, μόνος αν και το περιστατικό διαδραματιζόταν μπροστά σε δεκάδες κόσμο. Να επέμβω με άλλο τρόπο φοβήθηκα, μπροστά στη μανία του μπράβου.

Με τις φωνές, ο μπράβος σταμάτησε και έτρεξε να μπει στο κλαμπ, μάλλον φοβούμενος ότι κάποιος που αντέδρασε, ενδεχομένως να φώναζε και την αστυνομία. Όχι ότι θα του έκαναν τίποτα, αλλά προφανώς ακολουθούν κάποια "προτόκολα" της δουλειάς για να είναι καλυμένοι.

Κάπως σοκαρισμένος (μια και η ενόχληση που προκάλεσε ο μεθυσμένος, με τίποτα δεν προμήνυε όλη αυτή τη βία, -προφανώς ο μπράβος βρήκε ευκαιρία να "ξεχαρμανιάσει") γύρισα προς τους δικούς μου και αναρωτήθηκα μεγαλόφωνα "μα είναι δυνατόν? κλωτσιές στο κεφάλι!"

Και τότε γύρισε ένας τυπάς από μια άλλη παρέα που χασομερούσε έξω από το κλαμπ και απάντησε: "και που να τον κλωτσήσει ρε μεγάλε? στα γόνατα? τη δουλειά του κάνει ο άνθρωπος". Από την όλη φάση, είμαι βέβαιος ότι ο τύπος ήταν απλός πελάτης και δεν ήξερε τον μπράβο προσωπικά.

Η ατάκα αυτού του τύπου ήταν το μεγαλύτερο σοκ. Ανατριχίλα. Ακόμα μου φαίνεται αδιανόητη. Αυτοί είμαστε. Η κοινωνία μας έχει νομιμοποιήσει τους νταήδες μπράβους για αυτό κάνουν κουμάντο απολύτως ανενόχλητοι ακόμα και από τα όργανα της υποτιθέμενης τάξης.

Τι να το κάνει βέβαια ο άνθρωπος, αλλά η Ελλάδα όλη και ο καθένας μας ξεχωριστά, οφείλουμε στον πατέρα ένα συγνώμη.