Σάββατο 26 Ιουλίου 2008

Η Ελλάδα δουλεύει με πρόγραμμα!



Τα πράγματα είναι απλά….

Από φωτιές και φέτος είμαστε εντάξει: Κάψαμε αρκετό κομμάτι της Αττικής, καίμε την μισή Ρόδο, κάναμε κάτι ψηλομερεμέτια πάλι στην Αρκαδία και Αχαΐα και ακόμα δεν μπήκαμε στον Αύγουστο με τα μελτέμια…

Σε λίγο θα ξαναβγεί ο Γιακουμάτος να μας πει ότι το ‘πράσινο’ καίει το πράσινο, θα βγει και κανένας άλλος να πει ότι δεχόμαστε τρομοκρατική επίθεση, φταίνε οι Αμερικάνοι, οι Ρώσοι, οι μασόνοι και οι Εβραίοι (όμως δεν θα βγει κανείς να πει ότι φταίει ο Αρχηγός της Πυροσβεστικής και ο Παυλόπουλος). … Θα ξαναπάρουμε τις δωρεές, θα τις εντάξουμε στον προϋπολογισμό για να μπαλώσουμε (λογιστικά) καμιά τρύπα (το κάναμε με επιτυχία την προηγούμενη φορά)… ο μπουλούκος θα μοιράσει κανά 2χίλιαρο ( λόγω της κακής οικονομικής συγκυρίας, αλλιώς θα ήταν και πάλι κυμπάρης σαν πέρυσι). Οι ιθαγενείς θα το τσεπώσουν και τον Οκτώβρη με το καλό που θα γίνουν εκλογές….όλοι οι Ελλάδα θα είναι πάλι μπλε!!!!

Έτσι θα παραγραφούν τα σκάνδαλα υποκλοπών, ομολόγων, Πακιστανών, Siemens, ΟΤΕ, ΟΣΕ, Ζαχόπουλου…..και θα ξαναγυρίζουμε πλευρό στο κρεβάτι μας…


Αγαπώ αυτή την χώρα και την κυβέρνηση της γιατί είναι σταθερή και προβλέψιμη!

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΤΑΣΗ
Επειδή τα λες πολύ καλά κύριε Γεω-πόνε, προτείνω το εξής:
Να δώσουμε συμβολικά στα καμένα δάση τα ονόματα των υπευθύνων!
Δάσος της Ρόδου= Δάσος Προκόπης Παυλόπουλος
Δάσος της Ηλείας=Δάσος Κώστας Καραμανλής
Δάσος της Πάρνηθας=Δάσος Βύρων Πολύδωρας
Δάσος της Εύβοιας=Δάσος Γιώργος Σουφλιάς.
Έτσι θα μάθουν και τα παιδιά μας ποιοι δημιούργησαν το περιβάλλον που παρέλαβαν!
Καλώ όλους όσους έχουν την ανησυχία, την ευαισθησία, την οργή και τον δυναμισμό να το διαδώσουν ώστε να δημιουργήσουμε ένα κίνημα (πχ με αφισάκια ή και μέσα από το internet) που θα αναδείξει τους υπεύθυνους!
Γιατί οι ανατροπές ξεκινούν από τη βάση!
Όσοι φίλοι πιστεύετε ότι αυτή η ιδέα μπορεί να αφυπνίσει κάποιες δυνάμεις της ελληνικής κοινωνίας, όσοι πιστεύετε ότι κάτι μπορεί να σωθεί, στείλτε μήνυμα εδώ, στο blog του κύριου Γεω-πόνου, ώστε να "οργανωθούμε" κατά το γνωστό ανέκδοτο!
Κύριε Γεω-πόνε, ευχαριστώ για την φιλοξενία, τέτοια Blog είναι μια ελπίδα ότι ακόμη υπάρχει κάτι αισιόδοξο!
Καλή συνέχεια!!!