Τετάρτη 30 Ιουλίου 2008

Ότι δίνεις παίρνεις …(περί τραυματισμού του Αυστραλού και άλλα…)



Διαμαρτυρόμαστε, εμείς, για το επεισόδιο του ξυλοδαρμού;;;;

Όταν συγχρωτίζεις ένα συνοθήλευμα από μπεκρήδες και τύπους της νύχτας τι περιμένεις να γίνει;;; Νομίζω πως αυτά τα θλιβερά περιστατικά είναι πάρα πολλά, απλά αυτό έφτασε σε εμάς.

Όμως ας πάρουμε τα πράγματα με την σειρά.
Γιατί η Ελλάδα έχει πήξει στους μεθυσμένους Άγγλους – Γάλλους – Πορτογάλους;;;
Φαλιράκι – Μάλλια – Χερσόνησος – Λαγανάς – Μύκονος…. Παντού. Γιατί επιλέγουν (μεταξύ άλλων προορισμών), να έρθουν να κάνουν εδώ αυτές τις ασχήμιες;;; Γιατί μας επιλέγουν οι χειρότεροι;;;

Είναι απλό, ο τουρισμός μας και η διάρθρωση του, αυτούς επιλέγει και προσελκύει.
Ξαπλώστρα – ομπρέλα – ποτά – μουσική στο τέρμα…αυτά προσφέρουμε. Όσοι ενδιαφέρεστε για αυτά περάστε….και να που ήρθαν!!!!

Που και πως αναδείχθηκε η φυσική ομορφιά της Ελλάδας, η ιστορία της, οι αρχαιολογικοί θησαυροί της, ο πολιτισμός της, η παράδοση της, τα προϊόντα της;;;;
Που και πώς;;;;


Και με το νέο χωροταξικό….και κάτι παραλίες που για αυτές είμαστε γνωστοί στο εξωτερικό θα γίνουν τσιμέντο – ομπρέλα – ξαπλώστρα και προφανώς ιδιωτικές….

Όσο λοιπόν εκπρόσωποι του τουρισμούς μας θα είναι οι μποζουκό-ιδιοκτήτες που το καλοκαίρι μετακομίζουν τις μπίζνες στα νησιά μας, τόσο θα μετράμε νεκρούς και θα μαζεύουμε την σαπίλα όλου το κόσμου στην Ελλάδα.

Κύριε Σπηλιωτόπουλε (γράφω το όνομα του υπουργού τουρισμού γιατί σίγουρα πολλοί το αγνοείτε) το νέο σύνθημα για την τουριστική Ελλάδα είναι το εξής:

Ζήσε το μεθύσι σου στην Ελλάδα και ξέρνα μετά επάνω μας…το αξίζουμε!!!!






Υ.Γ. Πρέπει να γνωρίζουμε δε, ότι τέτοιου είδους τουρισμό μπορεί να προσφέρει κάθε χώρα…μερικά μπαρ και άφθονο αλκοόλ χρειάζεται…και τεραστία ανοχή από τους πολίτες και την πολιτεία στους ανθρώπους της νύχτας και στην πελατεία τους…εμείς είμαστε από αυτά Full!