Παρασκευή 28 Μαρτίου 2008

Φυλακές από γυαλί


Δώσε κάτι για το δεσμοφύλακα!!

Σε κάθε φανάρι σμήνος οι παγκόσμιοι φουκαράδες, να παρακαλούν να μας καθαρίσουν ένα τζάμι, να μας δώσουν κανένα κατσαβίδι, ότι να ‘ναι αρκεί να τους δώσουμε μερικά από τα cents μας.

Δυστυχώς το κύκλωμα που τους εκμεταλλεύεται τα παίρνει όλα…και είναι σίγουρα πολλά. Παρά πολλά για να βουλώνει τόσα στόματα, να κλείνει τόσα μάτια…από αστυνομία μέχρι υπουργεία!!!

Οι λαθρο-συνάνθρωποι δεν έχουν χαρτιά, δεν ξέρουν τι λέγεται γύρω τους, δεν ξέρουν να διαβάσουν καμιά ταμπέλα και δεν τους ανήκει τίποτα. Το μόνο που έχουν πάνω τους είναι ένα κινητό, σε περίπτωση που κανένα στραβάδι-αστυνομικός που δεν ξέρει τα κόλπα τους συλλάβει. Τότε παίρνουν τον νταβατζή που τους στοιβάζει στο υπόγειο για να τους βγάλει πάλι, να πάνε στην έξω φυλακή. Η εξάρτηση τους από τον νταβατζή είναι ζωτική γιατί ακόμα και αν τους σκοτώσει και βρεθεί το πτώμα, δεν θα έχει ταυτότητα. Δεν υπάρχουν αυτοί οι άνθρωποι.

Ότι τους χαρίζει η μεγαλοψυχία μας είναι η κινητήρια δύναμη του κυκλώματος, είναι τα δεσμά τους. Όσο θα φέρνουν χρήμα θα είναι στο φανάρι ….

Σταματήστε να πληρώνετε τον νταβατζή…..

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πες τα Γεω-πόνε. Το σύστημα εκμεταλλεύεται αυτούς τους κακόμοιρους συντηρώντας τον εαυτό του. Η κοινωνία όπως είναι διαρθρωμένη σε αναγκάζει να έχεις τύψεις που εσύ έχεις ενώ άλλοι πεινάνε. Και εκεί που λές "κάτι πρέπει να γίνει επιτέλους", νάσου η ευκαιρία σε κάθε φανάρι να απαλύνεις τις τύψεις σου... Και ξαλαφρωμένος λιγάκι, σταματάς να το σκέφτεσαι πια. Και διαιωνίζεται το σύστημα...
KX