Τρίτη 8 Ιουλίου 2008

Εδώ ο κόσμος χάνεται....


Από τα Νέα

Ο Νικήτας συνεχίζει να βρίσκεται σε άλλη χώρα, σε άλλο τόπο...
Δεν τον τσάντισε τίποτε άλλο στην Αθήνα παρά μόνο το θέμα του Λυκαβηττού...
Έχει γεμίσει η Αθήνα πρέζα, βρωμάει όλο το κέντρο, η πόλη είναι άβατο για του πολίτες.
Πίσω από το Δημαρχείο εκδίδονται ανήλικες, πεθαίνουν κάθε μέρα νέοι από τα ναρκωτικά στα πόδια του, οι καταστηματάρχες καταστρέφονται, η δημοτική αστυνομία των κοπριτών έχει σακατέψει τον κόσμο....και ο Νικήτας Κολωνάκι το μυαλό του.
Ξύπνα επιτέλους...στην ΑΘήνα είσαι Δήμαρχος όχι στη Ζηρίχη!!!!!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πώς γίνεται και να είναι και κοπρίτες, αλλά και να έχουν σακατέψει τον κόσμο αυτοί οι δημοτικοί αστυνομικοί, αυτό είναι ένα καλό ερώτημα. Δεν φταίει ο παραβάτης, φταίει ο ελεγχτικός μηχανισμός. Αξιολύπητα σχόλια για οποιοδήποτε ιστολόγιο. Μπορούμε βέβαια να τους στείλουμε σπίτι τους και να γίνει και το υπόλοιπο υγιές κέντρο σαν την περιοχή όπισθεν του δημαρχείου... αλλά το πιθανότερο είναι τότε να φωνάζουμε "πού είναι η δημοτική ατυνομία;".
Και η Ζηρίχη σου γράφεται Ζυρίχη... αλλά αυτό συνάδει με τα προηγούμενα αν το καλοσκεφθεί κανείς ;)

Γιάννης Χαραλαμπόπουλος είπε...

Καταρχήν ευχαριστώ πολύ για το σχολιασμό. Δεν σου κρύβω πως το να σου στέλνει κανείς σχόλιο με ώρα ανάρτησης 03:00 πμ είναι σημαντικό (εκτός και γράφει από κάπου μακριά από την Ελλάδα).
Κοπρίτες είναι οι κύριοι αυτοί γιατί απλά κάνουν τουρισμό στην Αθήνα προσφέροντας μόνο κλίσεις για παρκάρισμά.
Ο παραβάτης ως παραβάτης φταίει, όμως τον ελεγκτικό μηχανισμό τον πληρώνω και θέλω να δουλεύει όχι να κάνει βόλτες.
Όσον αφορά την ορθογραφία της Ζυρίχης, χίλια συγγνώμη, ήταν όντως ένα μεγάλο ατόπημα που πραγματικά συνάδει με τα όσα έγραψα παραπάνω.

Πάντως όντως η Αθήνα είναι υπέροχη και όλα πάνε καλά…οπότε καλά κάνει και εμφανίζεται ο Νικήτας μόνο όταν θυμώνει με αυτά τα σημαντικά θέματα!!!

Ανώνυμος είπε...

Επιτρέψτε μου μια παρέμβαση:
1) Η Αθήνα είναι στην χειρότερη φάση της σύγχρονης ιστορία της. Το κέντρο (και δη το ιστορικό) είναι γεμάτο σκουπίδια που προσδίδουν στην ούτως ή άλλως δύσμορφη πόλη μας μια εικόνα άθλια, αποκρουστική και ντροπιαστική. Η γκετοποίηση δεν έχει προηγούμενο αλλά και οι γειτονιές υποφέρουν από την προβληματική διαχείριση των απορριμάτων. Στους δρόμους ακόμη και του Κολωνακίου οι λακούβες διαλύουν την κινητή περιουσία των πολιτών και ή δημοτική αρχή τυρβάζει περί άλλα. Ποια είναι αυτά;
2) Ο Δήμαρχος ανησυχεί για την εκπαίδευση. Είτε λειτουργώντας ως λαγός της κυβερνητικής αντισυνταγματικής εκπαιδευτικής πολιτικής είτε δρώντας βασιλικότερος του βασιλέως προτίθεται να ιδρύσει μαζί με άλλους ΟΤΑ Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα.Καλή ιδέα! Ας ξεκινήσει από τα βασικά: Τμήμα Διαχείρισης Αστικών Αποβλήτων, Τμήμα Τοπικής Κακοδιοίκησης με διδακτικό υλικό τις ετήσιες εκθέσεις του Συνηγόρου του Πολίτη για την καταδυνάστευση των ελλήνων πολιτών από τους ΟΤΑ. Οπωσδήποτε και Συνταγματικό Δίκαιο με έμφαση στο άρθρο 102 που ορίζει ότι οι ΟΤΑ είναι αρμόδιοι για τις τοπικές υποθέσεις και μόνο. Εκτός αν με νόμο τους ανατεθούν κρατικές αρμοδιότητες οπότε λειτουργούν ως εμπροσθοφυλακή της κυβερνητικής πολιτικής για την εκπαίδευση. Σουρεαλιστικό; Να λοιπόν μια καλή ευκαιρία για να διδάσκεται και ο σουρεαλισμός.Τόσο λυπηρό όσο και γελοίο, αντί να δει κανείς τα χάλια της Αυτοδιοίκησης να ασχολείται "με τα μεγάλα", όπως θα έλεγε ο Καβάφης. Και αν υποθέσουμε ότι είναι κάτι λογικό, πού θα βρεθούν τα κονδύλια;
3)Αυτό είναι εύκολο. Από χορηγίες. Όπως αυτές που επεσήμανε η Ελευθεροτυπία ας πούμε για φαρμακευτικές εταιρίες που πλήρωσαν το 2004 προεκλογική εκδήλωση του πρώην Υπουργού Υγείας και νυν Δημάρχου Αθηναίων. Πληροφορίες στο http://www.enet.gr/online/online_text/c=112,dt=07.10.2006,id=53856948.
4) Τέλος, δεν υπάρχει Δημοτική "Ατυνομία" αλλά Αστυνομία. Αλλά το "σ" που λείπει μπορεί να χρησιμοποιηθεί αλλού: Σσσ...η Αθήνα κοιμάται!

Turdus Merula είπε...

Καλημέρα Γεωπόνε,
“Φωνή βοώντος εν τη ερήμω"(η φωνή σου)...
...την αφύπνηση θα πρέπει να την απευθύνεις στην Ελλάδα Ελλήνων Κοιμισμένων...