Πέμπτη 10 Ιουλίου 2008

Καμάρι μας...!!!


Μπράβο Κωστάκη.....
Και εγώ αν είχα τέτοιους υπηκόους σαν εμάς, έτσι θα έκανα και περισσότερο....
Πάντως σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις είναι ο καταλληλότερος και φαίνεται!!!!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Γεωπόνε,

Τό σχόλιό σου είναι εκτός πραγματικότητας. Για του λόγου το αληθές σου παραθέτω το άρθρο της Ελευθεροτυπίας (11-7-08)για τον εξάδελφο του κου Λιάπη, ο οποίος τυχαία είχε κοιό πρόγραμμα με τον πρόεδρο εν Ελλάδι (και βγαίνει λάδι)της Siemens:


Διαλυμένο το γραφείο του πρωθυπουργού


Της ΝΤΟΡΑΣ ΝΤΑΪΛΙΑΝΑ


Αυτό πια ισοδυναμεί με πλήρη διάλυση, απορύθμιση και εντέλει γελοιοποίηση της κυβέρνησης και του ίδιου του Κ. Καραμανλή. Είναι δυνατόν να μη βρίσκεται στο πρωθυπουργικό γραφείο άτομο να παραλάβει την επιστολή που απευθύνει στον πρωθυπουργό της χώρας ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης; Είναι δυνατόν να παραπέμπουν τον απεσταλμένο του από το πρωθυπουργικό γραφείο στη Βουλή στο Μέγαρο Μαξίμου κι από εκεί στο Μέγαρο Σταθάτου; Είναι δυνατόν στο Μέγαρο Σταθάτου να λένε «ελάτε αύριο, διότι κλείσαμε για σήμερα το ηλεκτρονικό πρωτόκολλο»; Σε ποια σοβαρή χώρα μπορεί να συμβαίνει αυτό; Ποιο σοβαρό πρωθυπουργικό γραφείο μπορεί να λειτουργεί κατ' αυτόν τον τρόπο; Δυστυχώς συνέβη και αυτό, Και, πάλι καλά που δεν τον έστειλαν στη Ραφήνα ή στην... παραλία της! Πάλι καλά που δεν είπαν «ελάτε τον Οκτώβριο, διότι τότε τελειώνουν τα... μπάνια του λαού και τα δικά μας». Επί μία ώρα παρέπεμπαν από τον Αννα στον Καϊάφα, χθες το μεσημέρι, οι υπηρεσίες του πρωθυπουργού τον προϊστάμενο των κοινοβουλευτικών υπηρεσιών του ΠΑΣΟΚ Δ. Μωραΐτη, ώσπου τελικά να παραλάβουν την απαντητική επιστολή του Γιώργου Παπανδρέου προς τον Κ. Καραμανλή για τα θέματα διαφάνειας και τη σύσταση διακομματικής επιτροπής, που θα ασχοληθεί με τα οικονομικά των κομμάτων. Επρεπε να βάλει τις φωνές το ευγενέστατο όσο και έμπειρο στέλεχος για να αντιληφθούν οι ανευθυνοϋπεύθυνοι του πρωθυπουργικού γραφείου ότι δεν μπορούν να λειτουργούν ως βαριεστημένοι δημόσιοι υπάλληλοι. Εφταιξε η ζέστη και η παραζάλη που προκαλεί ή οφείλεται στη γενική ανευθυνότητα και αποδιοργάνωση των πρωθυπουργικών υπηρεσιών; Ο,τι κι αν φταίει, γεγονός είναι ένα: στη συμπεριφορά τους αντικατοπτρίζεται ο τρόπος λειτουργίας της ίδιας της κυβέρνησης, που, πνιγμένη στα σκάνδαλα, παραπέμπει τα πάντα στις ελληνικές καλένδες, επενδύοντας στην ποδηγέτηση της Δικαιοσύνης για να την εμφανίσει άσπιλη και αμόλυντη.




ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 11/07/2008

Γιάννης Χαραλαμπόπουλος είπε...

Φίλε ανώνυμε με άγχωσες!
Στην αρχή νόμιζα πως σοβαρά θεωρούσες πως είμαι εκτός πραγματικότητας...όταν διάβασα το άρθρο κατάλαβα....

Τώρα που θα γυρίσει το θρεφτάρι μας από τα μπάνια και θα είναι μαυρισμένο θα είναι ταμαμ φύλαρχος για την κεντροαφρικανική δημοκρατία μας...των μαο-μαο...και βγάλε!