Κυριακή 13 Ιουλίου 2008

Ένα γιαούρτι για τα εγκαύματα της Ηλείας….






Ο Καταλληλότερος (ή αλλιώς ο Όλα στο Φως) την επόμενη Παρασκευή -18/07/08- θα κάνει ανοιχτή ομιλία στην Ολυμπία, με αφορμή την εκεί διάσκεψη της ΟΝΝΕΔ!!!!

Το ακούω από χθες στις ειδήσεις και πιστεύω πως είναι κάποια φάρσα…
Πριν από 11 μήνες κάηκε όλος ο Νομός και ο Καταλληλότερος εμφανίστηκε μετά από 4 ημέρες με μπουφάν (έτσι του είπαν κάνει και ο Μπους σε περιπτώσεις κρίσεων για να φαίνεται μάχιμος…. Απλά αυτό το κάνει χειμώνα) στην Ηλεία για να μοιράσει 3χίλιαρο και έκτοτε τίποτα.
Το ταμείο από τις δωρεές …εξαφανίστηκε…. Οι πυρόπληκτοι δεν πήραν τίποτε άλλο (ή μάλλον πήραν αλλά αυτό δεν μπορώ να το γράψω…έχει σχέση με το 3χίλιαρο ως προς το αριθμητικό), οι δασεργάτες είναι απλήρωτοι τα σπίτια χάσκουν καμένα. Οι γεωργοί ακόμα περιμένουν την αποζημίωση και όλα τα άλλα μεγαλεπήβολα για την αναγέννηση του τόπου.





Ο χώρος της Αρχαίας Ολυμπίας είναι στην ίδια άθλια κατάσταση (βέβαια τα πλάνα θα εστιάσουν στην πράσινη γλάστρα…πάλι).

Κυρίες και Κύριοι τελικά ο Καταλληλότερος είναι πραγματικά ο καταλληλότερος. Θέλει θράσος για να πας να κάνεις φιέστα σε τέτοιες περιπτώσεις…ή να έχει υπηκόους εμάς.

Ρε παιδιά ….ένα γιαούρτι…έτσι για τα εγκαύματα της ρημάδας της Ηλείας…έτσι για να μη μας περνάνε για ζώα…!!!



4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Γεωπόνε,
Θέλει πραγματικά απύθμενο θράσος και περισσή χοντροπετσιά για να τολμήσει να εμφανιστεί ο μαυρισμένος (από τα μπάνια στην Ραφήνα όπως γράφουν ΤΑ ΝΕΑ, όχι από τις φωτιές)καταλληλότερος.
Αλλά αναρωτιέμαι, πού είναι η τοπική κοινωνία;
Γιατί δεν οργανώνουν οι υγιείς, oι δημοκρατικές δυνάμεις της περιοχής αντιδιαδήλωση με μαύρες σημαίες; Ποιοι είναι αυτοί που θα πάνε να τον αποθεώσουν;
Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΙΑΣΟ ΤΟΥ (ΠΟΛΥΔΩΡΕΣ, ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ) ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΓΙΑ ΟΓΔΟΝΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΗΚΑΝ ΖΩΝΤΑΝΟΙ!!!
ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ;
Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΓΡΑΦΤΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΜΕ ΜΑΥΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΤΙΠΟΤΕ ΘΕΤΙΚΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΓΡΑΦΤΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ.
ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ.
ΑΙΔΩΣ ΗΛΕΙΟΙ, ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΕΤΕ. ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΜΟΙΡΑ;
Με 3000 αργύρια τα κατάπιατε όλα και του δώσατε πάνω από 40%!!!
Άξια ών επράξατε απολαμβάνετε!!!

Βλαχοκυριλές είπε...

Σωστός ο Γεω-πόνος, σωστός και ο ανώνυμος.

Dimitris Tsakalias είπε...

Καλή συνέχεια

Ανώνυμος είπε...

Έχω να υποβάλω μια πρόταση:
Εσύ κύριε Γεω-πόνε από το Blog σου να ξεκινήσεις μια προσπάθεια ώστε να δοθούν ονόματα σε όλα τα καμένα δάση από τις τρομερές πυρκαγιές του 2007.
Προτέινω λοιπόν:
Για τα δάση της Πελοποννήσου: Δάσος "Κώστας Καραμανλής"
Για τα δάση της Αττικής (Πάρνηθα, Υμμητός κλπ):
Δάσος "Βύρων Πολύδωρας"
Για τα δάση της Εύβοιας:
Δάσος "Προκόπης Παυλόπουλος"
Νομίζω είναι ο ανώτερος φόρος τιμής στους υπεύθυνους της καταστροφής. Για να ξέρουν τα παιδιά μας και οι επόμενες γενιές ποιοι ευθύνονται για το περιβάλλον που παρέλαβαν.
Γιατί είναι μια συμβολική ενέργεια που τους αξίζει πραγματικά!
Περιμένω από τους φίλους σου να το διαδώσουν, όπως και ιδέες για την περαιτέρω εξάπλωση της πρότασης! Μακάρι να εξαπλωθεί γρήγορα και παντού, όπως οι πυρκαγιές!