Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2008

Παραδίδονται σεμινάρια υποκρισίας...

Ο Πρωθυπουργός μας είπε εν ολίγης τα εξής:

1) Για το Βουλγαράκη. Το νόμιμο είναι και ηθικό. Δηλαδή το ότι μπήκε στην πολιτική με χ περιουσία και τώρα έχει 100χ δεν λέει και τίποτα. Το ότι η γυναίκα του εν λόγω υπουργού έχει τρελαθεί στη μπίζνα δεν είναι κατακριτέο. Αυτές οι ηθικολογίες είναι για τους κουτόφραγκους.

2) Για το Ρουσσοπουλο και τη Μάρα: Το ότι η γυναίκα του υπουργού Τύπου είναι συμπαρουσιάστρια ειδήσεων σε τηλεοπτικό κανάλι δεν είναι μεμπτό. Και οτιδήποτε άλλο είναι αντιφεμινιστικό... Ηθικό πρόβλημα κανένα. Αυτές οι ηθικολογίες είναι για τους κουτόφραγκους.

3) Στο θέμα τον Σκοπίων η κυβέρνηση αυτή (είπε ο Κώστάκης μας) δεν έκανε βήμα πίσω. Ξέχασε ο καημένος ότι η θέση της κυβέρνησης ήταν αρχικά ότι το όνομα Μακεδονία και τα παράγωγα του δεν είναι αποδεκτό, ενω τώρα μιλάμε επίσημα για ονόματα όπως Βόρεια Μακεδονία, Νέα Μακεδονία και λοιπα... Δηλαδή μόνο ο Κωστακης μας δεν κατάλαβε ότι αυτό έιναι υποχώρηση...

4) Όταν των ρώτησαν για το ποσό που κατέβαλε το μεγάλο κεφάλαιο (ως φορολογία) στην Ελλάδα την ώρα που ο μέσος πολίτης επιβαρύνεται με όλο και μεγαλύτερους φόρους...ο Κωστάκης απάντησε με μούγκα!!!

5) Όταν ρώτησαν για το παράδοξο της διαρκούς αύξησης των τιμολογίων της ΔΕΗ και με την ταυτόχρονη μείωση της κερδοφορίας της σε βαθμού που έγινε για πρώτη φορά από ίδρυσης της ζημιογόνος... Απάντησε ο Κωστάκης ότι το ρεύμα στη χώρα μας είναι από το πιο φθηνά στην Ευρώπη!!!
Ξέχασε και ότι η αγοραστική δύναμη του Έλληνα είναι στην πρωτελευταία θέση στην Ευρώπη των 25!!!! Μας πέρασαν και οι πρώην κομουνιστικές χώρες!!!!


Τελικά ο άνθρωπος είναι εκτός τόπου και χρόνου. Ζει αλλού!!!

Και ρωτώ ξανά, για ποιο πράγμα είναι περήφανος αυτός ο άνθρωπος όσα χρόνια κυβερνά;;

Τι αφήνει πίσω του;;;