Κυριακή, 7 Σεπτεμβρίου 2008

Κουτόφραγκοι!!!!

Γράφει ο Αλέξανδρος Πιστοφίδης
,
Τον Ιανουάριο του 2002, μετά από 12 χρόνια διακυβέρνησης του κρατιδίου της Σαξονίας/Γερμανία , με απόλυτη πλειοψηφία, ο πρωθυπουργός Καθ. Kurt Biedenkopf παραιτείται. Αιτία, κάποια, για ελληνικά δεδομένα ασήμαντα σκάνδαλα. Ένα από αυτά: η σύζυγός του, αγόρασε από το ΙΚΕΑ της Λειψίας έπιπλα και της έκαναν μια έξτρα έκπτωση 120,-ευρώ!!! ( Καλά να πάθει. Ας πρόσεχε. Ποια ελληνίδα σύζυγος υπουργού ή βουλευτή θα καταδεχόταν να πάρει έπιπλα από το ΙΚΕΑ;)
Το 2006 λίγο μετά την ανάληψη των καθηκόντων της σαν υπουργός πολιτισμού της Σουηδίας, η πρώην δημοσιογράφος Cecilia Chilo, παραιτείται. Αιτία: Δεν είχε δηλώσει την οικιακή βοηθό της στην εφορία και είχε ξεχάσει να πληρώσει τα τέλη για την κρατική τηλεόραση, ζημιώνοντας το σουηδικό κράτος κατά μερικές εκατοντάδες ευρώ.
Αυτά αγαπητοί μου και πολλά άλλα είναι μεσαιωνικές αντιλήψεις.
Ευτυχώς για τη χώρα μας, όταν αυτοί είχαν φεουδαρχικό μεσαίωνα, εμείς είχαμε τους Οθωμανούς και μας γλίτωσαν από αυτήν την κατάρα. Διότι ξέραμε ότι όταν εμείς χτίζαμε Παρθενώνες αυτοί έτρωγαν βαλανίδια. Δεν ξέραμε όμως, να είναι καλά ο πρωθυπουργός μας, πως αυτοί βρίσκονται ακόμη στο μεσαίωνα!!!


Από το www.press-gr.blogspot.com

ΥΓ. Όταν διαβάζει τέτοια πράγματα το Θρεφτάρι μας γελάει και τραντάζεται ολόκληρο από την χαρά του που ευτυχώς γεννήθηκε και κυβερνά μια χώρα ηλιθιών που καταπίνουν όποια μπουρδα λέγεται με στόμφο και κουνώντας εμφατικά τα χέρια όπως αυτός...