Κυριακή 6 Απριλίου 2008

Με μισώ όταν έχω δίκιο...





Είναι φορές που μισώ την κοινή-απλή λογική, την καθημερινή παρατήρηση...γενικά ότι στις μέρες μας
μετριάζει την αισιοδοξία μας.

Λίγη λοιπόν από την καθημερινή "ειδησιογραφία"

  • Μάθαμε πως τα διόδια έγιναν πιο ακριβά κατά σχεδόν 50%...δεν μάθαμε μια λεπτομέρεια. Πιο ακριβά έγιναν τα διόδια που έχουμε παραχωρήσει σε ιδιώτες. Στην Ελευσίνα δεν υπάρχει αύξηση ...στο υπόλοιπο κομμάτι προς την Καλαμάτα όπου έχει αναλάβει η ΜΟΡΕΑΣ Α.Ε. το 2 έγινε 2.90 . Με τις υγείες μας!!!! Παραπέμπω στο post "της πατρίδας μου η σημαία"...γιατί με μισώ όταν έχω δίκιο.
  • Διαβάζω στο GK της Καθημερινής: 2 Porsche την ημέρα πωλούνται στην Ελλάδα. Διπλάσια σε σχέση με πέρυσι (109.7% αύξηση από το 2007). Παραπέμπω στο post "Μην Ξανακούσω για Άραβες". Με μισώ όταν έχω δίκιο πιστεύοντας πως κάτι δεν πάει καλά αφού κάποιοι πλουτίζουν (και δεν είναι λίγοι) ταχύτατα όταν το σύνολο είναι χρεωμένο μέχρι τα μπούνια!!!
  • Κάτι άσχετο με τα παραπάνω, αλλά επίκαιρο: Βάλτε μια φωτογραφία ενός Ολυμπιονίκη μας όταν ξεκίνησε να γίνεται αναγνωρίσιμος δίπλα σε μια πρόσφατη (δηλαδή αφού έφτασε στο απόγειο της δόξας του και μετά). Τι βιοχημικά εργαστήρια και κουραφέξαλα...η αλιώση στα πρόσωπα τους και στα χαρακτηριστικά τους είναι ορατή από χιλιόμετρα. Τώρα να δείτε πέτρες που θα πετάξουν αυτοί που στις φωτογραφίες ήταν πρώτοι δίπλα στους υπερ-αθλητές μας.... Όλοι αυτοί οι πρωθυπουργοί-υπουργοί-βουλευτές και άλλοι παράγοντες που αγκάλιαζαν τους δαφνοστεφανωμένους Hulk τότε δεν ήξεραν τίποτα...τώρα όμως θα καταγγείλουν το σύμπαν....
  • Και επειδή πριν ευλόγησα τα γένια μου αρκετά, πρέπει να πω πως όσον αφορά το Σκοπιανό έπεσα έξω...Περίμενα πως το παιδί μας θα κοβόταν "του τόπου" αλλά τελικά έμεινε "μετεξεταστέο"....Ας πανηγυρίσουμε λοιπόν.